Kjøpsbetingelser

 

 

Vi tar kr 2000 i håndpenger på våre kattunger. Disse blir ikke tilbakebetalt dersom kjøper endrer mening.

 

Ein birma kattunge fra av Nathal(N) koster fra 12 000 kr og oppover.

   

Selskapskatt/Kosekatt:            

En kattunge som blir solgt til kos kan ikke brukest til avl, og skal steriliserest/kastrerest innen 8 mnd. Katten blir solgt i stambok 2.           

        

Avlskatt:      

Katten kan brukest til avl. Men har små avvik som gjør at den kanskje vil få trekk på utstillinger, f.eks litt for lite eller for mye hvitt på markeringene. Katten blir solgt i stambok 1. 

 

Utstilling og avl : 

En Show kattunge skal ha  kvaliteter som gjør at den kan delta på katteutstillingar. Katten kan brukest til avl. Katten blir solgt i stambok 1.

 

Alle kattungene blir solgt med stamtavle frå NRR , kjøpekontrakt og kattungepakke. Kattungene blir solgt med helseattest fra veterinær, id-chip registrert i Dyreidentitet, 1-2 vaksiner ved 11 og 15 ukers alder, og ormekurer. 
 

Dersom det er mulig at en katt til avl kan ha Bb-blod, er blodtype-testing med i prisen.

 

Kattungene er vokst opp i hjemmemiljø med masse kos, oppmerskomhet og kjærlighet. Vi ønsker å få høre hvordan det går med kattungen i sitt nye hjem.  

 

Kattungene må være minst 12 uker før de kan flytte til sitt nye hjem. Vi ønsker at alle som kjøper kattunger fra oss skal følge NRRs regler for kattehold. Vi ønsker også at kattungens nye hjem skal være røkfri. Den bør ikke gå fritt ute, men ha tilgang til kattegård eller evt bruke sele.

 

Er du interessert i ein kattunge fra oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

 

Vi selger ikke kattungene våre over Internett, men en e-mail kan være en fin førstekontakt.